Kategoriat
Taidenäyttelyt

Rakkaimpia teoksia on esillä kahvila Kulmakivessä

Nokian Seurakunnan kahvila Kulmakivessä on pienimuotoinen näyttely, jossa on myös osa minulle rakkaimpia teoksiani. Vaikka maalaankin ammatikseni ja tiedän, että niistä täytyy myös osata luopua myyntihetkellä, jotkin teokset koskettavat enemmän ja olen halunnut pitää itselläni, kuten lehtikuvassakin näkyvät ”Taivaallinen soitto” ja ”Pikku-asetelma”, sekä isokokoinen aihemaalaus ”Sireenien aikaan” joka on maisema omaiseni kotitilalta Ruovedeltä.

Vaikka teoksista luopuminen on välillä vaikeaa, ovat asiakkaistanikin työni olleet mieluisia ja kiinnostavia ja olenkin jäänyt toisaalta hyville mielin, että työni ovat menneet hyvään kotiin ja muutkin niistä nauttivat. Se on aina kannustanut jatkamaan tässä ammatissa, vaikka itse työskentely on paljolti yksinäistä.

Näyttelystä kirjoitettiin myös Nokian Uutisissa.

Nykyään paljon puhutaan siitä, mikä on todellista taidetta. Nämä puheet nousevat ammattiarvostelijoilta, joille se on työ, josta he saavat palkkansa. Itse jätän heidät omaan arvoonsa. Teosten todellinen arvo on katsojan silmässä ja paras kritiikki tulee kuitenkin juuri asiakkailta, jotka haluavat teoksen omalle seinälleen.

Teokset ovat vielä nähtävillä Kulmakivessä (Härkitie 12, Nokia) kuukauden loppuun asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.